Over mij

Hoi! mijn naam is Mariska en samen met met mijn man en twee mooie meiden woon ik in het groenste dorp van Nederland, namelijk Haren. Mijn hobby en passie is ongeveer twee jaar geleden begonnen toen mijn man (fanatiek wakeboarder) zei, waarom zoek jij niet een keer een leuke hobby? Ik kan je vertellen, daar heeft hij tot op de dag van vandaag nog steeds spijt van. Maar zo gezegd, zo gedaan. Ik ben een hobby gaan zoeken die bij mij past. Van kinds af aan ben ik altijd al creatief geweest en naast haken wilde ik altijd al leren naaien. Toen werd het toch eens tijd om een naaimachine aan te schaffen. Samen met mijn moeder maakte ik ongeveer anderhalf jaar geleden mijn eerste jurkje.

Mijn nieuwe hobby was geboren! Omdat ik zo trots was met mijn eerste kledingstuk dacht ik, die gaat op social media. Ik kreeg veel positieve comments en ook veel vraag of ik ook bestellingen aannam. Daarom heb ik de stap gezet om een eigen bedrijfje te starten in kinderkleding. ondertussen kan ik dus wel zeggen dat het een 'uit de hand gelopen' hobby is geworden.

Nu heb ik mijn eigen webshop (stiekem wel trots!), waar ik mijn voorraad kan aanbieden. Als je een mooi stofje ziet, maar niet het juiste kledingstuk, schroom dan niet om mij een berichtje (via FB of Insta) te sturen. Ik doe namelijk veel op aanvraag.